Geir Zahl Ny Start - SIGNERT (LP)

Geir Zahl

Ny Start - SIGNERT (LP)

249,-
Lagervare

beskrivelse

Kaizers-gitarist og låtskriver Geir Zahl presenterer sitt første soloalbum på norsk!

 

Det begynner å bli noen år siden vi sist hørte fra Zahl, han har bodd i København og drevet med sitt. Når han nå vender tilbake, 10 år etter forrige "soloplate" Uncle Deadly, så er det på norsk og da selvsagt jærdialekt. Albumet samler de tre Ep'ene Zahl har sluppet digitalt tidligere i år, titulert Jord, Ild og Luft og viser både høye ambisjoner og stor bredde i uttrykket.

 

Her serveres et variert utvalg låter hvorav enkelte lett kunne glidd inn på et hvilket som helst Kaizers-album. (Waits og Weill-influerte spor som "Dans Meg" og "Spøkelse på Dørå" vil garantert sette deg i en stemning du har savnet siden dette bandet forsvant i 2013). Andre igjen byr på intrikat og uhyre velarrangert pop som på tittelsporet og ikke minst kanonlåta Løvetann i duett med Hilde Selvikvåg, mens låter som "Arm i Arm" og "Gull & Steidn" befinner seg i et gitartungt rock-landskap. At materialet er nokså sprikende sjangermessig gjør dette til en svært velkomponert og variert lytteopplevelse, mesterlig limt sammen av produsent Odin Staveland.

 

På skiva medvirker også superbassist Chris Holm som med sin plukkete og varme basslyd setter et distinkt preg på plata, sammen med trommis Bendik Andersson. Plata gjestes også av fintfolk som Erlend Ropstad og Christer Knutsen.

 

Rett og slett et av årets beste norskspråklige gitarrock-album det her og har du sans for artister som  Tønes, Erlend Ropstad og kanskje er gammel Kaizers-fan i tillegg må du sporenstreks gå til innkjøp av denne!

 

Alle som forhåndsbestiller får signert plate. Ltd. Ed. 500 eks!

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer GEEZAV1

Produktinformasjon

Format LP
Produsent Deadline Music/Cleopatra
Hovedgenre Pop / Rock
Genre
  • Norsk
  • Rock
  • Singer-songwriter
Produkttype Vinyl


Titler Med Samme Artist
Kaizers Orchestra Ompa Til Du Dør (LP)
Kjøp
229,-
Bestillingsvare
Janove Fullmånehymner (LP)
Kjøp
329,-
Bestillingsvare
Janove Artisten & Marlene (2LP)
Kjøp
349,-
Bestillingsvare
Janove Hengtmann (LP)
Kjøp
479,-
Lagervare
Janove Spindelvevriff (12")
Kjøp
369,-
Bestillingsvare
Janove Det Sorte Karneval (LP)
Kjøp
479,-
Lagervare
Janove Barrikadeballader - GULL (LP)
Kjøp
369,-
Bestillingsvare
Vis flere...Vis færre
74198