Final Audio UX-3000, svart Trådløs hodetelefon, aktiv støydemping Final Audio UX-3000, svart Trådløs hodetelefon, aktiv støydemping

Final Audio UX-3000, svart

Trådløs hodetelefon, aktiv støydemping

1 999,-
Lagervare

beskrivelse

Final Audio er en japansk produsent av High-End hodetelefoner og ørepropper som ble etablert i 2007.

 

Hodetelefonene er designet og utviklet av Final Audio i Japan. All produksjon foregår på egne fabrikker. Fellesnevneren for alle modellene er god lydkvalitet kombinert med et innovativt design og en utforming som skiller seg ut fra de fleste andre konkurrenter. I tett samarbeid med design- og utviklingsavdelingen, produseres driverne (høyttalerelementene) med egenskaper som er unikt tilpasset den enkelte modell.

 

 

Final UX-3000

Svært effektiv aktiv støydemping kombinert med lang batterikapasitet på opptil 25/35 timer (med eller uten ANC), behagelige øreputer og ikke minst en lydkvalitet som overgår det meste i denne prisklassen bidrar til at UK-3000 er et fantastisk godt kjøp. Bluetooth 5.0 (aptX) sikrer tapsfri lydoverføring fra alle telefoner. Og skulle du gå tom for strøm kan UX-3000 benyttes kablet (inkludert).

 

Hybrid Active Noise-Cancelling System er et unikt system som benytter to mikrofoner på hver klokke. En mikrofon måler utvendig støy mens den andre måler nivået fra selve elementet, summen av målingene analyseres og gir et korrekt bilde av støynivået, avansert DSP-kretser sender et signal i motfase som gir en svært effektiv og nøyaktig støydemping.


Final Audio UX3000 svart

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer 844195

Produktinformasjon

Format Hifi
Farge Svart
Produsent Final Audio
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi
  • Hodetelefon
  • Støykansellering
  • Trådløs hodetelefon