Stein Torleif Bjella Gode Liv (LP)

Stein Torleif Bjella

Gode Liv (LP)

299,-
Lagervare
beskrivelse

Triologien Heidersmenn, Vonde Visu og Heim For å Døy er avsluttet og tre år senere finner vi en revitalisert og fornyet Stein Torleif Bjella som har overgått våre villeste forventninger. Dette er et album du MÅ høre! 

 

Kjartan Kristiansen er denne gang ikke involvert så soundmessig har det hele tatt en litt annen retning. Albumet er innspilt i Fjøset Lydstudio på Otterøya utenfor Namsos, der Bård Ingebrigtsen har produsert og spiller tangenter og gitar. Med er også blant andre Geir Sundstøl (strenger/munnspill) og Kenneth Kapstad (trommer/cymbaler), Kjetil Møster (saksofon) og Marita Vårdal Igelkjøn (sag).

 

Tekstmessig er Bjella fortsatt en ener, han beveger seg i kjent stil mellom det bekmørke og galgenhumoristiske men her er også noen solgløtt innimellom med låter som Oppfølgingsprat og Alt Rundt Er Det Samma. Og denne gangen har han i tillegg laget sitt mest velproduserte og vellydende album, med en rikere musikals palett og mer distinkt bandfølelse. I Dagbladets kruttsterke terningkast 6-anmeldelse blir soundet hans sammenliknet med Joe Henry og det kan vi lett slutte opp om. Det er gledelig å fastslå at Bjella har laget det ultimate lydspor til høsten 2016!

 

 

 

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer 7070925094418

Produktinformasjon

Format LP
Produsent Heime med Hund
Hovedgenre Pop / Rock
Genre
  • Norsk
  • Rock
  • Singer-songwriter
  • Viser
Produkttype Vinyl


Titler Med Samme Artist
Vis flere...Vis færre
35025