Leak Audio + Wharfedale + Pro-Ject Komplett anlegg med platespiller Leak Audio + Wharfedale + Pro-Ject Komplett anlegg med platespiller Leak Audio + Wharfedale + Pro-Ject Komplett anlegg med platespiller Leak Audio + Wharfedale + Pro-Ject Komplett anlegg med platespiller Leak Audio + Wharfedale + Pro-Ject Komplett anlegg med platespiller Leak Audio + Wharfedale + Pro-Ject Komplett anlegg med platespiller Leak Audio + Wharfedale + Pro-Ject Komplett anlegg med platespiller Leak Audio + Wharfedale + Pro-Ject Komplett anlegg med platespiller

Leak Audio + Wharfedale + Pro-Ject

Komplett anlegg med platespiller

28 890,-
Bestillingsvare
✉ Send meg mail når varen er på lager

beskrivelse

Komplett stereoanlegg med Leak Audio S130 forsterker og Pro-Ject Debut Carbon Evo i kombinasjon med Wharfedale Denton 85th Anniversary høyttalere.

Inkludert 2x2,5 meter Van den Hul Twin høyttalerkabel.

 

Hvem sier at et stereoanlegg ikke kan være lekkert? I så fall har de neppe sett dette anlegget som kombinerer design og ytelse med uovertruffen eleganse.

Pro-Ject Debut Carbon Evo har forbedret den mest populære modellen i sortimentet, spilleren er kraftig oppgradert på en rekke områder. Mye av hemmeligheten bak suksessen til Pro-Ject Debut er basert på en enkel grunnkonstruksjon med materialer av høy kvalitet. Alt av unødvendig automatikk er fjernet, spilleren er manuell uten fordyrende automatikk.

 

Wharfedale Denton Anniversary er en nydelig høyttaler med finish og byggekvalitet i luksusklassen. Denton er Wharfedales mest kjente og suksessfulle modell som har eksistert i utallige utgaver gjennom flere generasjoner og har alltid gitt eksepsjonell valuta for pengene. Med kevlar bass/mellomtone og et toppmoderne delefilter er jubileumsutgaven kraftig forbedret, men selv om materialene er høyteknologiske er klangen og lydgjengivelsen klassisk.

 

Leak Stereo 130 har tydelige hentet inspirasjon fra 60-tallets klassiske Leaks forsterkere. Forsterkeren har bluetooth streaming, digitale innganger, fjernkontroll og ikke minst en svært god platespillerinngang. Bass og diskant justering er gull verdt til å kompensere for dårlige innspillinger og trøblete romakustikk – og selvsagt egne lydpreferanser.

 

Leak er et legendarisk engelsk merke som høstet internasjonal annerkjennelse i 1958 da de lanserte sin første stereoforsterker. Forsterkeren kombinerte glimrende byggekvalitet med magisk god ytelse hvor spesielt mellomtonen var helt i referanseklasse og konkurrerte med langt dyrere rørkonstruksjoner.


Leak Audio Wharfedale ProJect
Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer 827437

Produktinformasjon

Format Hifi
Farge Valnøtt
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi
  • Bluetooth
  • Forsterker
  • Innebygd RIAA
  • Stereopakke


Titler Med Samme Artist
Vis flere...Vis færre