Rega Planar 1 Plus + Cabasse Rialto Komplett anlegg med platespiller, svart

Rega Planar 1 Plus + Cabasse Rialto

Komplett anlegg med platespiller, svart

39 995,-
Lagervare

beskrivelse

EKSTERNLAGER, NORMAL LEVERINGSTID 1-2 DAGER


Komplett stereoanlegg med Cabasse Rialto streaming-høyttalere og Rega Planar 1 Plus platespiller. Inkludert alt du trenger av kabler.

 

Enklere blir det ikke! Rialto har en lydkvalitet og funksjonalitet som ikke er hverdagskost – uansett pris og størrelse. Legg til en komplett liste av streaming-tjenester, HDMI-ARC for TV-lyd og tilkobling av analoge og digitale kilder så må Cabasse Rialto være markedets beste kjøp i prisklassen. Med Spotify Connect, Tidal, Tidal Connect, Qobuz, Deezer HiFi, nettradio, AirPlay 2 og Bluetooth kan du streame musikk akkurat som du ønsker.

 

Rega Planar 1 Plus er etter vår oppfatning prisklassens beste platespiller. Med innebygget RIAA-trinn kobles Rega Planar 1 Plus direkte til linjeinngangen på høyttaleren. RIAA-trinnet er en spesialdesignet versjon av Rega Fono Mini A2D. For kortest mulig signalvei og minst mulig støy er kablene fra tonearmen loddet direkte på prinkortet. Resultatet er en lydkvalitet som overgår de fleste kombinasjoner med separat RIAA-trinn!

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer 835851

Produktinformasjon

Format Hifi
Farge Svart
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi
  • Streamer
  • Bluetooth
  • Stereopakke


155674