Rega Planar 1 + Kanto YU6, valnøtt Big* Dipper *25 År - Jubileumsanlegg Rega Planar 1 + Kanto YU6, valnøtt Big* Dipper *25 År - Jubileumsanlegg Rega Planar 1 + Kanto YU6, valnøtt Big* Dipper *25 År - Jubileumsanlegg

Rega Planar 1 + Kanto YU6, valnøtt

Big* Dipper *25 År - Jubileumsanlegg

10 495,-
Lagervare

beskrivelse

Big Dippers jubileumsanlegg!
Det perfekte budsjettanlegget til vinylavspilling. Med vår Rega jubileumsspiller og aktive høyttalere fra kanadiske Kanto lover vi deg knallgod lyd til en uslåelig pris!

 

Kanto YU6 og Rega Planar 1 - 25 års-jubileumsmodell er et komplett, alt-i-ett stereoanlegg, det eneste du trenger å gjøre er å koble til strøm og platespiller. Alt av kabler er inkludert - plug'n'play!

 

Ikke la størrelsen på høyttaleren lure deg - høyttalerne fyller lett stua med knallgod lyd.
YU6 har flere digitale innganger i tillegg til analoge. Optisk og Bluetooth gjør det lett å koble til både TV og telefonen din. Fjernkontroll følger også med slik at du lett kan bytte mellom kilder og justere bass og diskant etter ønske.

 

I forbindelse med vårt 25-års jubileum har Rega laget en lekker spesialversjon av vår favoritt-platespiller Planar 1.

Spilleren leveres med sotet støvdeksel, rød filmatte og Regas beste drivrem. Og som bonus, med oppgradert matte og bedre drivrem låter spilleren enda litt bedre enn standardversjonen av Rega Planar 1. 25 års-jubileumsmodellen er kun produsert i 100 eksemplarer.

 

 Planar 1 er en prisvinnende platespiller og er, som alle Rega-produkter, montert for hånd i Essex i England. Den er klar til bruk rett ut av boksen, og krever ingen oppsett.

 


Rega Planar 1 Kanto YU4 svart
Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer 870222

Produktinformasjon

Format Hifi
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi


Tilbehør
Titler Med Samme Artist
Vis flere...Vis færre