Tempel Tempel (LP) Tempel Tempel (LP)

Tempel

Tempel (LP)

219,-
Lagervare
Beskrivelse

Fjorårets STORE norske metal-release her i sjappa var definitivt Tempels debutalbum. Bandet signerte nylig kontrakt med Jansen Plateproduksjon som skal bringe deres musikk ut i verden og siden Lp'en har vært utgått en stund så kommer her et nytt opplag, til glede for nye fans. Dette er hva vi skrev første gang vi møtte Tempel:

 

"Om dette er årets hardrockalbum eller årets metalplate er opptil dine egne ører, men at det er sensasjonelt kan vi meisle inn i stein. At det er en kunstnerisk bragd kan vi gnage i granitt. At det er en helt vilt kul plate kan du risse inn i tverrbjelken på Kristi kors. At den er både frekk og variert kan du male med Butinox på samtlige av Grand Hotels toaletter.

 

Tempel reiste nettopp rundt Nord-Europa som supportband for Kvelertak, og du kan vedde din siste lakrispipe på at det ble en vellykket tur. (Kvelertakbatterist Kjetil Haugland Gjermundrød og hans brødre har til nå utgjort 3/4 av Tempel, men batteristjobben er fra og med deres nylige turné lagt i hendene på Jonas Usterud Rønningen. 

 

Her kokes store kjøttfylte stykker av metal, både tradisjonell, thrash og black sammen med slintrer av treffsikker Hardcore, ROCK og melodisk teft. På platetallerkenen blir dette uimotståelig, og vi tør anbefale Tempel til metal-entusiaster så vel som dere som er glad i enten Fugazi, Guns ‘n’ Roses, Sonic Youth eller selvsagt Kvelertak. 

 

Takk Tempel!"

Vis mer...Vis mindre
Produktinfo
Varenummer JANSEN107LP

Produktinformasjon

Format LP
Produsent Jansen Records
Hovedgenre Metal / Hard Rock
Genre
  • Metal
  • Metal / Hard rock
  • Norsk
  • Rock
Produkttype Vinyl


Titler Med Samme Artist
Kvelertak Kvelertak (2LP)
Kjøp
299,-
Bestillingsvare
Kvelertak Nattesferd (2LP)
Kjøp
299,-
Bestillingsvare
Kvelertak Meir (2LP)
Kjøp
329,-
Bestillingsvare
Kvelertak Nattesferd - LTD KLAR (2LP)
Kjøp
329,-
Bestillingsvare
Vis flere...Vis færre
50297