Fangst Fangst Sinatra - LTD (LP)

Fangst

Fangst Sinatra - LTD (LP)

399,-
Lagervare

beskrivelse

Med en plate fylt med direkte, rå og fremadstormende låter, følger Fangst opp den kritikerroste debuten med albumet Fangst Sinatra. Der andre band er midt i en pr-kampanje for en singel de slapp en gang på fjoråret, er Fangst allerede i gang med å skrive neste album. Ikke på grunn av vilje eller fordi det passet seg sånn, men det ligger en musikalsk kløe som aldri avtar over alle medlemmene.

 

 

Et band som heller bruker tre dager på en plate, og ikke tre måneder, sier noe om intensiteten, selvtilliten, og de kjepphøye tendensene bandet ofte utstråler. Noe de med rette kan gjøre, all den tid musikken snakker for seg selv.

 

 

Med dagens fokus på historien bak musikken er Fangst håndverkere som jobber med tre og spiker i en verden av AI og plastikk. De er kunstnere utstyrt med lerret, maling og pensel, i stedet for et touchscreen med apper. Fordi det fremdeles er noe uerstattelig vakkert ved det feilbare og menneskelige, det er en energi som ikke kan måles i kWh og andre enheter

 

 

Fangst har i løpet av sin korte levetid rukket å slippe kritikerrost musikk, turnert for de tusen hjem, åpnet hovedscenen på Øyafestivalen i 2023 og blitt hyret inn som support for halvparten av bandets barndomsidoler – KISS.

 

 

Fangst Sinatra er resultatet av et band som nullstiller klokka. Og mannen som har gitt navnet til Fangsts andre album er sammen med bandet forent i troen på musikk. Sinatra sa en gang: The troubadour will be around - the ballad singer - because I think the world loves a lover, and they love a guy who plays a guitar and sings pretty songs.

 

 

Her er Fangsts pene sanger.

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer JANSEN150LPLTD

Produktinformasjon

Format LP
Produsent Jansen Records
Hovedgenre Pop / Rock
Genre
  • Powerpop
  • Norsk
  • Rock
Info
  • Farget vinyl
  • Limited Edition
Produkttype Vinyl


Titler Med Samme Artist
Fangst Føniksinstituttet (LP)
Kjøp
299,-
Lagervare
Fangst Føniksinstituttet - LTD (LP)
Kjøp
349,-
Bestillingsvare
Fangst Fangst Sinatra (LP)
Kjøp
349,-
Lagervare
Vis flere...Vis færre
172217