Little Fwend P8/P10 Mount - Adapter for Rega, benyttes med Little Fwend low Little Fwend P8/P10 Mount - Adapter for Rega, benyttes med Little Fwend low Little Fwend P8/P10 Mount - Adapter for Rega, benyttes med Little Fwend low Little Fwend P8/P10 Mount - Adapter for Rega, benyttes med Little Fwend low

Little Fwend P8/P10 Mount - Adapter

for Rega, benyttes med Little Fwend low

795,-
Lagervare

beskrivelse

Monteringsadapter for Rega Planar - benyttes sammen med Little Fwend - lav type

 

Monteringsadapteren for Rega Planar 8, Planar 10, RP8, RP10 og Naia er nå tilgjengelig. En genial løsning for bruk av Little Fwend til Regas platespillere med lettvekts-kabinett hvor det tidligere ikke har vært mulig å montere tonearmsløfteren. 

 

Monteringadapteren er fremstilt i aluminium med en gummiring, Neoprene 70 Shore, i underkant som gir en skånsom og robust montering i utsparingen på spillerens avstivningsbrakett. Adapteren har en markering som følger platetallerkens bue og sikrer korrekt posisjonering. Med Little Fwends magnetfeste er montering til adapter superenkelt. Genialt!

 

 



 

Adapteren kan også med fordel benyttes til alle andre Rega-spillere med avstivningsbrakett (RP3, RP6, Planar 3 og Planar 6). 

 

 



Little Fwend Tonearmslofter lav type

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer 869024

Produktinformasjon

Format HiFi-tilbehør
Produsent Little Fwend
Hovedgenre HiFi-tilbehør
Produkttype HiFi-tilbehør
Platespillertilbehør Tonearmsløfter