Maren Selvaag Close To Shore (LP)

Maren Selvaag

Close To Shore (LP)

219,-
Lagervare

beskrivelse

ÅRETS BESTE PLATER 2016 (I følge oss på Big Dipper):

 

2016 var for meg Jeff Lynne´s ELO, Richard Hawley, David Bowie og... Maren Selvaag. Hennes nydelige utgivelse Close to Shore er et stykke lyrisk og varm pianojazz utført på en slik tilforlatelig og innbydende måte at du føler du har fått en ny venn.

 

For folk som blir truffet rett i hjertet av Jan Johanssons Jazz på svenska; sjekk ut Maren Selvaag. Anbefales på det sterkeste.


-
Frank Hammersland

 

 

Her er den opprinnelige teksten vi skrev da albumet kom:

 

Her er en av årets beste plater! Hils på Maren Selvaag, garantert norges neste store eksportartikkel innenfor jazz. Hennes nye album Close to Shore er noe av det mest fullendte vi har hørt på evigheter i det godt opptråkkede musikklandskap pianotrio. Hun er, i tillegg til å være norges eneste kvinne med mastergrad i jazzpiano også komponist. 

 

Plata består utelukkende av egenskrevet materiale låter laget i en periode hun bodde i New York og handler om om noe så viktig som tilhørighet. Og det er slett ikke vanskelig å føle tilhørighet til denne svært iørefallende, optimistiske og melodiøse musikken. Sammen med bassist Eivind Opsvik og trommeslager Eric McPherson skaper Selvaag et klassisk trio-sound og sender tankene til storheter som Jan Johansson og McCoy Tyner.

 

Close to Shore er et helt usigelig vakkert og beroligende album man kan fortape seg i når man trenger å ventilere litt foran stereoanlegget. Lydmessig holder det en meget høy standard, ikke rart når vi vet at innspillingen er gjort i Avatar Studios i New York der audiofile bautaer som Dire Straits Brothers In Arms og Donald Fagens Morph the Cat også er spilt inn.


Gjør deg selv en stor tjeneste og sjekk ut denne!

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer KOMMSLP001

Produktinformasjon

Format LP
Hovedgenre Jazz
Genre
  • Norsk
  • Jazz
Produkttype Vinyl


Titler Med Samme Artist
Maren Selvaag Bare Være (LP)
Kjøp
269,-
Bestillingsvare
Maren Selvaag Bare Være (BOK+CD)
Kjøp
349,-
Bestillingsvare
Vis flere...Vis færre
36157