Mofi UltraPhono MM/MC RIAA-trinn + hodetelefonforsterker Mofi UltraPhono MM/MC RIAA-trinn + hodetelefonforsterker Mofi UltraPhono MM/MC RIAA-trinn + hodetelefonforsterker Mofi UltraPhono MM/MC RIAA-trinn + hodetelefonforsterker Mofi UltraPhono MM/MC RIAA-trinn + hodetelefonforsterker Mofi UltraPhono MM/MC RIAA-trinn + hodetelefonforsterker

Mofi UltraPhono

MM/MC RIAA-trinn + hodetelefonforsterker

5 995,-
Lagervare

beskrivelse

 

Ingeniørlegende Tim de Paravicini er sannsynligvis den eneste i verden som kan si at han har designet enhver komponent av en komplett signalkjede fra artist til lytter - alt fra mikrofoner til Mobile Fidelity Sound Labs unike skjæresystem for vinyl. Hans ekstraordinære forståelse av lydopptak og gjengivelse er åpenbar i kretsene som pryder noen av verdens beste forsterkere fra blant annet EAR Yoshino og nå Mofi Electronics med StudioPhono/UltraPhono.

 

Kanskje verdens beste RIAA-trinn i prisklassen? RIAA-trinnene fra Mofi Electronics garanterer et krystallklart signal og gjengir informasjonen begravd i rillene med en imponerende musikalsk nøyaktiget.

 

 

Man kan finjustere UltraPhono for enhver tenkelig pickup enten det er MM eller MC. Med lett tilgjengelige brytere på undersiden er det enkelt å sikre pickupens maksimale ytelse. Mono-modus og subsonisk filter kan også enkelt skrus av og på med dedikerte knapper.

 

I tillegg har UltraPhono en innebygd klasse A hodetelefonforsterker med 31-stegs volumkontroll, ypperlig for selv de mest krevende hodetelefoner.

 

UltraPhono er akkurat det man vil at det skal være: et brukervennlig og justerbart RIAA-trinn av høy byggekvalitet som låter levende og engasjerende til en helt uslåelig pris.

 

NB: Signalkabel fra RIAA-trinn til forsterker må kjøpes separat. Se utvalget her

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer MF1052-002

Produktinformasjon

Format Hifi
Farge Svart
Produsent Mofi Electronics
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi
  • Moving Coil (MC)
  • Moving Magnet (MM)
  • Hodetelefonutgang
  • RIAA-trinn


Tilbehør
Titler Med Samme Artist
Vis flere...Vis færre
47574