Ortofon MC Quintet Blue, MC-pickup Nude Elliptisk slipning, 0,5 mV output

Ortofon MC Quintet Blue, MC-pickup

Nude Elliptisk slipning, 0,5 mV output

6 499,-
Lagervare

beskrivelse

Danske Ortofon ble etablert i 1918 og er en av markedets fremste produsenter av pickuper med et imponerende sortiment som inkluderer alt fra standard HiFi pickuper til High-End løsninger i ultraklassen.
 

Moving Coil pickuper har en unik oppløsning og naturlig gjengivelse som i mange tilfeller er bedre enn hva du opplever med Moving-Magnet konstruksjon.

 

Signalet fra en Moving Coil pickup er lang svakere enn fra tradisjonelle pickuper og krever at du benytter et riaa-trinn som er kompatibelt (MC/Moving Coil - inngang). Sjekk utvalget av MC-riaa trinn her. Kontakt oss dersom du har spørsmål – vi gir deg gjerne råd om hva du bør velge.

 

Ortofon Quintet serien består av fire low-output Moving coil pickuper som alle har svært god ytelse til prisen. Pickup-huset er støpt i et lett og stivt resonanse-dødt materiale som gir optimale arbeidsbetingelser for stift/spoler i pickupen. Ortofon benytter kraftige neodymium magneter som gir et høyt utgangsnivå.

 

Quintet Blue har en presis Nude Elliptisk nåleslipning som sammen med høyt utgangsnivå på 0,5 mV gir et svært lavt støynivå. En suveren pickup til alle typer musikk med et stort og detaljert lydbilde kombinert med bra punch og dynamikk

 

Husk, Big Dipper tilbyr alltid gratis fagmessig montering av pickup!


Ortofon MC Quintet Blue MCpickup
Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer 1315042

Produktinformasjon

Format Hifi
Produsent Ortofon
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi
  • Moving Coil (MC)
  • Pickup


Tilbehør
Titler Med Samme Artist
Vis flere...Vis færre