20776

Pink Floyd

The Endless River (2LP)

369,-
Bestillingsvare
Produktomtale
Detaljene rundt The Endless River, det nye Pink Floyd-albumet fra David Gilmour, Rick Wright og Nick Mason, ble idag offentliggjort samtidig som albumets cover ble hengt opp i 10 internasjonale byer verden rundt, inkludert en 8 meters installasjon ved London’s South Bank. Albumet slippes av Parlophone den 10. November og er produsert av Gilmour, Phil Manzanera, Youth og Andy Jackson.  
 
David Gilmour sier:
«The Endless River har tatt utgangspunkt I musikken som ble laget under 1993’s Division Bell-session. Vi hørte igjennom over 20 timer med musikk vi tre hadde laget, og plukket ut den delen av musikken vi ønsket å jobbe videre med på dette albumet.  I løpet av det siste året har vi spilt inn nye deler av albumet, re-innspillt noen av låtene og generelt brukt studioteknologi til å lage et 21st century Pink Floyd-album. Da Rick er borte, og med han sjansen til noen gang å gjøre dette om igjen, føles det helt riktig å gjennoppta og videreutvikle låtene, og gjøre de til en del av Pink Floyds repertoar».
 
Nick Mason:
«The Endless River er en tribute til Rick. Jeg tenker at dette albumet er en god måte å beskrive hva han gjorde og stod for, og hvordan hans måte å spille på var hjertet i Pink Floyd’s sound.  Etter å ha hørt igjennom disse sessions, fikk jeg virkelig følelsen av hvilken spesiell musiker han var».
 
The Endless River er et instrumentalalbum fordelt på fire sider med én låt som vokalspor, «Louder Than Words», med ny tekst av  Polly Samson.
Vis mer...Vis mindre
Produktinfo
Varenummer 2564621547

Produktinformasjon

Format LP
Produsent Parlophone
Hovedgenre Pop / Rock
Info
  • Gatefold
  • 180 gram
Genre
  • Progrock
  • Rock
Produkttype Vinyl
Utgitt 10.11.2014


Titler Med Samme Artist
Pink Floyd Live At Knebworth 1990 (2LP)
Kjøp
479,-
Lagervare
Pink Floyd Wish You Were Here (LP)
Kjøp
219,-
Lagervare
Pink Floyd Animals (LP)
Kjøp
219,-
Bestillingsvare
Pink Floyd Live At Knebworth 1990 (CD)
Kjøp
229,-
Lagervare
Pink Floyd A Saucerful Of Secrets (LP)
Kjøp
219,-
Lagervare
Pink Floyd Meddle (LP)
Kjøp
219,-
Bestillingsvare
Pink Floyd Atom Heart Mother (LP)
Kjøp
219,-
Lagervare
Pink Floyd The Wall (2LP)
Kjøp
329,-
Bestillingsvare
Vis flere...Vis færre
20776