53880
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
NO!06/MTA05 No! Records  Nye Oppstøt / Motorpsycho #19 Motorpsycho Spesial (MAGASIN+10'')
Forrige bilde
NO!06/MTA05 No! Records  Nye Oppstøt / Motorpsycho #19 Motorpsycho Spesial (MAGASIN+10'') NO!06/MTA05 No! Records  Nye Oppstøt / Motorpsycho #19 Motorpsycho Spesial (MAGASIN+10'') NO!06/MTA05 No! Records  Nye Oppstøt / Motorpsycho #19 Motorpsycho Spesial (MAGASIN+10'') NO!06/MTA05 No! Records  Nye Oppstøt / Motorpsycho #19 Motorpsycho Spesial (MAGASIN+10'')
Neste bilde
Kjøp
-+
369,-

Nye Oppstøt / Motorpsycho

#19 Motorpsycho Spesial (MAGASIN+10'')

Produktinfo

Det er alltid en begivenhet når det trønderbaserte kulturmagasinet Nye Oppstøt slipper nytt nummer, men denne gangen har de virkelig overgått seg selv i beste forstand.

 

For de uinnvidde så er Kulturmagazinet Nye Oppstøt et kultur- og samfunnsmagasin som startet som en punkfanzine sent på 70-tallet, og som i 2014 startet opp igjen med en klar agenda om å kysse nedover og å sparke oppover. I dette nummeret kan du lese en svær Motorpsycho-spesial, et portrettintervju av Dennis Lyxzén og intervju med og novelle av Levi Henriksen blant mye annet. På toppen av denne DIY-punkekransekaken kommer et vedlegg som består av tidligere uutgitt materiale fra Motorpsycho på vinyl.

 

Titommeren Terje Brekkstads Kosmiske Reise Pts 1&2 er spilt inn på Trøndelag Teater da bandet jobbet med teaterstykket Begynnelser i 2016 og gitt ut i samarbeid med Motorpsycho Archives, som er bandets egen label for musikk som faller utenfor de ordinære utgivelsene.  Musikken er eksklusiv for denne utgivelsen og kan kun kjøpes som vedlegg til Nye Oppstøt #19. Coverarten, med åpenbare nikk til Soothe-stålboksen, er det Håvard Gjelseth som står for og er trykket i Stavanger av Kjetil Brandsdal/Drid Machine.

 

Limited edition, trykket i 1200 eksemplarer.