Pro-Ject X2, platespiller Ortofon 2M Silver pickup, HG svart

Pro-Ject X2, platespiller

Ortofon 2M Silver pickup, HG svart

14 995,-
Lagervare
beskrivelse

EKSTERNLAGER, NORMAL LEVERINGSTID 1-2 DAGER

 

Pro-Ject X2, en gedigen platespiller med ytelse i High-End-klassen!

Tonearmen er en eksklusiv sandwich-konstruksjon av karbonfiber og aluminium med pickup-hus og armrør bygget i ett. Basen er i aluminium for maksimal stabilitet, og du kan justere både azimut og loddrett sporingsvinkel for helt perfekt kontakt mellom nålen og platerillen.

 

Plinten på X2 er laget i tung og resonansdempende MDF som bidrar til at arm og pickup får best mulige arbeidsbetingelser. Motoren er mekanisk avkoblet fra chassiset og sammen med elektronisk motorstyring er alt av vibrasjoner redusert til et absolutt minimum. En 30 mm tykk acryltallerken med en respektabel vekt på 2 kg hindrer resonanser. Legg til kraftige og justerbare aluminiums-føtter med demping, elektronisk valg av hastighet og en superlekker finish så er lista komplett!

 

X2 leveres med Pick it 2M Silver MM-pickup, en spesialversjon fra Ortofon som er produsert etter Pro-Jects spesifikasjoner. Spolene i pickupen er i rent sølv og bidrar til en dynamisk og detaljert lydgjengivelse som er enestående i denne prisklassen.

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer 100509

Produktinformasjon

Format Hifi
Produsent Pro-Ject
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi
  • Hastighetskontroll
  • Platespiller
  • Platespiller uten riaa


Tilbehør
Titler Med Samme Artist
Vis flere...Vis færre
154694