Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Plateselskapet Hubro feirer 10 år! På disse 10 årene har enmannselskapet, som drives av Andreas Risanger Meland, utgitt nesten 120 plater. Det er en plate i måneden det! Vi bøyer oss i støvet og tar av oss hatten, dette er kulturformidling på aller høyeste nivå. Veldig mange av våre kunder har et forhold til en eller flere Hubro-utgivelser. Du har kanskje hørt Mats Eilertsen, Møster, Bushman's Revenge og Geir Sundstøl, men hva med Brutter, Jessica Slighter eller Bly De Blyant? I en så langt rekke med plater er det ikke til å unngå at enkelte går under radaren.

 

Big Dipper TV tok ansvaret og inviterte Hubro-Andreas til en prat i sjappa og vi endte opp med nå snakke litt om (nesten) ALLE utgivelsene! En times infotainment er det vi tilbyr her, så vi håper du kan sette av tid. Noen nye musikktips og svar på ting du ikke visste om Hubro får du garantert!

 

Vi gratulerer med 10 års dagen og gleder oss til de 10 neste årene. Det blir minst 10 nye utgivelser i 2020 har vi fått vite! I anledning jubileet har vi tatt inn samtlige av Hubros tilgjengelige plater til butikken. Du finner dem sentralt plassert ved kassa. Se etter Hubroen!