Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Vi får besøk av Jonathan Wilson! Klyp oss i nebbet! Vi har hatt et knippe legender på besøk i sjappa, og dette besøket vil garantert føye seg inn blant de aller største høydepunktene. Bare på navnet hørtes Wilson ut som en legendarisk fyr, lenge før han strengt tatt kunne kalles det (en obskur Beach Boys-bror?).

 

Da Gentle Spirit ble sluppet i 2011 var det lett å la seg henlede til å tro at dette måtte være en reissue av en hittil ukjent, obskur og genial låtskriver fra det glade syttitall. Hans deilige, lavmælte Laurel Canyon-infuserte stil – han bidro sågar til en slags gjenoppliving av LC-scenen utover 2000-tallet – låt både tidløst og vintage på samme tid.

 

Med oppfølgeren Fanfare, bygde han ut soundet, fortsatt med vestkystrocken i bunnen, men nå også med mer syre, prog, og innslag av det en kan kalle Floyd-funk (han bidrar både på Roger Waters’ siste plate, og på den pågående turneen). Plata er et mesterverk. Med årets Rare Birds har han igjen utviklet seg. Fortsatt med lett gjenkjennelig sound, men denne gangen med mer tempo og driv – svært bilvennlig – taktfaste trommer og utsvevende, deilige låter. Til Big Dipper kommer han alene, for å gjøre noen låter og signere plater. Dette blir stort!