Rega Planar 3, platespiller Rega Nd7 pickup, RB330 arm, svart Rega Planar 3, platespiller Rega Nd7 pickup, RB330 arm, svart

Rega Planar 3, platespiller

Rega Nd7 pickup, RB330 arm, svart

15 495,-
Lagervare

beskrivelse

Planar 3 viderefører Regas unike posisjon som markedets ledende platespillerprodusent. Spesialversjon med ferdigmontert Rega Nd7 pickup.
 

Dagens Rega Planar 3 er femte generasjon i en ikonisk rekke av platespiller modeller. Første versjon ble lansert i 1977. Spilleren erstatter Regas legendariske RP3, med en rekke forbedringer tar Planar 3 lydkvaliteten til nye høyder. Håndlaget tonearm med presisjonslager gir mindre friksjon og en mer nøyaktig rilleavlesning, kombinert med et lettere og mer stabilt chassis i laminert akryl reduseres resonanser og vibrasjoner. Mindre støy, mer musikk!

 

 

 

 


Toppmodellen i Regas Nd-serie!
Hele 10 år har det tatt og utvikle denne pickupen. En ny standard for MM pickuper!

 

 

 

 

Vital Fine Line nåleslipning
Nd-7 benytter samme nåleslipning som på High-End pickupene Apheta 3 og Aphelion 2. Vital Fine Line med naken diamant har svært liten masse med kun 3µm kontaktflate på det horisontale plan og 30µm vertikalt (sett forfra). Stiften responderer ultraraskt på selv mindre endringer i rille-informasjonen, resultatet er en eventyrlig oppløsning kombinert med presise dynamiske kontraster.

 

Pickup-huset er framstilt i støpt Polyphenylene Sulphide som består av polymer og 40% glass. Resultatet er et pickup-hus med ekstrem stabilitet tilsvarende hva som oppnås med aluminiums-huset som benyttes på Apheta 3 og Aphelion pickupene.

 

Rega benytter ultra effektive neodymmagneter som bidrar til lav vekt og liten masse kombinert med et høyt utgangsnivå. Designet rundt Nd7 bruker en helt ny generatorgeometri med perfekt symmetri for å oppnå nøyaktig kanalbalanse. Denne nye pickupen er laget med miniatyriserte parallelle spoler som er viklet internt, og bruker 38 mikron ledning med bare 1275 omdreininger. Dette produserer en lav induktans, lav impedans som gir enormt forbedret høyfrekvensrespons.

 

En pickup med lav masse reduserer stress på tonearmslagrene og hjelper til med fri bevegelse, noe som er avgjørende for nøyaktig avspilling. Dette nye designet er inspirert av Regas enormt suksessrike MC-serie pickuper.

 

• Type: Moving Magnet pickup
• Slipning: Vital Fine Line
• Utgangsnivå: 5 - 6 mV
• Anbefalt stifttrykk: 1.75 gram

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer 870545

Produktinformasjon

Format Hifi
Farge Svart
Produsent Rega
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi
  • Moving Magnet (MM)
  • Platespiller
  • Platespiller uten riaa


Tilbehør
Titler Med Samme Artist
Vis flere...Vis færre