Rega Planar 8, platespiller Ania MC-pickup, RB880 arm, NEO PSU Rega Planar 8, platespiller Ania MC-pickup, RB880 arm, NEO PSU Rega Planar 8, platespiller Ania MC-pickup, RB880 arm, NEO PSU Rega Planar 8, platespiller Ania MC-pickup, RB880 arm, NEO PSU Rega Planar 8, platespiller Ania MC-pickup, RB880 arm, NEO PSU Rega Planar 8, platespiller Ania MC-pickup, RB880 arm, NEO PSU Rega Planar 8, platespiller Ania MC-pickup, RB880 arm, NEO PSU

Rega Planar 8, platespiller

Ania MC-pickup, RB880 arm, NEO PSU

29 990,-
Bestillingsvare
✉ Send meg mail når varen er på lager

beskrivelse

Planar 8 har en rekke fellestrekk med Planar 10, en spiller hvor Rega utelukkende har fokusert på best mulig lydkvalitet. Form følger funksjon, et superlett og stivt kabinett gir minimalt med vibrasjoner og resonanser. Spilleren er imponerende støyfri med en suveren detaljrikdom og dynamikk.

 

Ania Moving Coil pickup

Konstruksjonen er basert Apheta og Aphelion MC, spolen er viklet innenfor de strengeste toleranser med ekstremt lav effektiv bevegelig masse som gir optimale sporingsegenskaper. Ania har en nyutviklet pickup-kropp i støpt Polyphenylene Sulphide som består av polymer og 40% glass. Materialets hardhet og stabilitet har tilnærmet identiske egenskaper som aluminium.

STEREO+ Årets Produkt!
"Planar 8 er en strålende balansert platespiller med en helt unik evne til å skape musikalsk engasjement og spilleglede..."

 

 

Ultralett kabinett
Rega Planar 8 har et ultralett sandwich chassis bestående av en skumkjerne mellom to lag av stivt HPL laminat. Vekten på kabinettet er redusert med 30 % i forhold til forgjengeren. For ytterligere å forsterke kabinettets stivhet benyttes doble Phenolic Resin avstivningsbraketter mellom tonearm og lager. Konstruksjonen forhindrer lagring av energi og uønskede resonanser som generere forvrengning.

 

 

RB880 tonearm
Den nye RB880 har forbedret høypresisjons lager med ekstreme toleranser (mindre enn 1000-del av en millimeter) som gir større mekanisk stabilitet kombinert med svært lav friksjon.

 

Innertallerken er maskinert i ett stykke aluminium med en lagerspindel i herdet stål som i kombinasjon med en unik innfesting av messinglageret eliminerer overføring av vibrasjoner til kabinettet. Trelags laminat glasstallerken som med tyngdepunktet i ytterkant og minimal masse inn mot senter bidrar til svært høy gangstabilitet.

 

Neo strømforsyning
NEO PSU som som gir elektronisk hastighetjustering, avansert anti-vibrasjonskontroll og elektronisk justering av hastigheten. Strømforsyningen er individuelt kalibrert og gir motoren perfekte betingelser, uavhengig av spenningsvariasjoner og støy på nettet. Finjustering og kalibrering av hastighet ved bruk stroboskop.

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer 9481181

Produktinformasjon

Format Hifi
Farge Svart
Produsent Rega
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi
  • Moving Coil (MC)
  • Platespiller uten riaa
  • Platespiller


Tilbehør
Titler Med Samme Artist
Vis flere...Vis færre
144728