Rega Aria Mk3, MM/MC Phono stage MM/MC RIAA-trinn Rega Aria Mk3, MM/MC Phono stage MM/MC RIAA-trinn Rega Aria Mk3, MM/MC Phono stage MM/MC RIAA-trinn

Rega Aria Mk3, MM/MC Phono stage

MM/MC RIAA-trinn

14 995,-
Bestillingsvare
✉ Send meg mail når varen er på lager

beskrivelse

MM/MC Riaa med High-End ytelse. Diskret oppbygning og med separate kretser for MM og MC pickuper. Dip-switcher for optimal tilpasning av impedans og forsterkning. Oppdatert design som matcher Aethos forsterker og strømforsyning til Planar 10.


Høykvalitets Moving Magnet/Moving Coil (MM/MC) Riaa. Aria er en 100 % analog diskret oppbygget konstruksjon uten bruk av digitale kontrollkretser. MM og MC delen har separate kretsløp med dedikerte innganger.

 

Aria har flere innovative tekniske løsninger, inkludert en selvjusterende servokontroll for MC-inngangen som kompenserer for variasjoner i omgivelse- og driftstemperatur. Kretskortene er fullstendig isolert og designet for kortest mulig signalvei uten bruk av unødvendige «gadgets» som forringer lydkvaliteten. MC-delen har dip-switcher for tilpasning av impedans og nivå.  Det solide metallkabinettet sørger for en meget god støyskjerming. Forforsterkeren er utviklet og produsert i England og utmerker seg med sin høye hi-fi-kvalitet.

 

NB: Signalkabel fra RIAA-trinn til forsterker må kjøpes separat. Se utvalget her


Rega Aria Mk3 MMMC Phono stage
Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer 9581091

Produktinformasjon

Format Hifi
Farge Svart
Produsent Rega
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi
  • Moving Coil (MC)
  • Moving Magnet (MM)
  • RIAA-trinn


Tilbehør
Titler Med Samme Artist
Vis flere...Vis færre