Reloop TURN 5, platespiller Ortofon 2M Red pickup, direktedrevet Reloop TURN 5, platespiller Ortofon 2M Red pickup, direktedrevet Reloop TURN 5, platespiller Ortofon 2M Red pickup, direktedrevet Reloop TURN 5, platespiller Ortofon 2M Red pickup, direktedrevet

Reloop TURN 5, platespiller

Ortofon 2M Red pickup, direktedrevet

9 990,-
Lagervare

beskrivelse

Er du på jakt etter en platespiller som låter Hi-Fi, men samtidig er brukervennlig og solid bygget som en tanks så er Turn 5 ditt naturlige valg.

 

Spilleren er utviklet i Tyskland og mer enn litt inspirert av legendariske Technics SL 1200. Men her er ingen pitchkontroll eller andre DJ funksjonaliteter som bare er i veien for deg som kun skal høre på musikken. Men spilleren er direktedrevet og har dermed elektronisk hastighetsjustering noe som er praktisk for deg som veksler mellom singler og LP'er. Til og med 78 plater kan avspilles og da er et praktisk at spilleren har et avtagbart headshell som gjør at man kan ha flere pickuper til ulikt bruk og enkelt skifte ut. Ferdig montert på spilleren leveres Ortofon 2M Red som kjøpt løst koster over tusenlappen og låter meget bra.

 

Vi merker oss spesielt en enormt presis motor med et utrolig sterkt dreiemoment, kabinett i aluminium, gode dempeføtter og en meget presis tonearm med topp kvalitetsfølelse. I sum gir dette en svært vellydende platespiller som også lett anvendelig.

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer 108617

Produktinformasjon

Format Hifi
Farge Svart
Produsent Reloop Hifi
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi
  • Direktedrevet
  • Moving Magnet (MM)
  • Hastighetskontroll
  • Platespiller


Tilbehør
Titler Med Samme Artist
Vis flere...Vis færre
43463