68992 68992

Motorpsycho

The All Is One (2LP)

429,-
Bestillingsvare
Produktomtale

Vi kommer ikke på noen bedre måte å starte platehøsten på, enn med et nytt dobbeltalbum fra våre evige favoritter i Motorpsycho.

 

 

The All Is One runder av den såkalte Gullvåg-trilogien som fra før av består av The Tower (2017) og The Crucible (2019). Platens senterpunkt er "N.O.X.", en suite som strekker seg over to platesider, og til sammen klokker inn på 42 minutter! Et kollektivt «fuck yeah!» runger ut fra blodfansen som ser frem til å dykke ned i dette epos. Hvis du ikke regner deg selv som en innbarket psychonaut så kan kanskje dette virke litt voldsomt, men frykt ikke, de resterende låtene holder seg godt under timinuttersmerket! Uansett, vi ser ikke på stoppeklokken når vi lytter til musikk, og dette er et imponerende og variert album fra et band som virkelig holder et skyhøyt nivå. De får hjelp i studio av dyktige gjester som inkluderer Reine Fiske, Lars Horntveth og Ola Kvernberg.

 

 

Den råflotte innpakningen er et kunstverk i seg selv og blir presentert i et tipanels utbrettcover med maleri av Håkon Gullvåg, malt spesielt for Motorpsycho denne gangen. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når det gjelder pressingen heller. Platen er mastret av Helge Sten, og gravert av Chris Bellman hos Bernie Grundman Mastering.

Vis mer...Vis mindre
Produktinfo
Varenummer MPLP304

Produktinformasjon

Format LP
Produsent Rune Grammofon
Hovedgenre Pop / Rock
Genre
  • Rock
  • Norsk
Produkttype Vinyl


Titler Med Samme Artist
Motorpsycho Trust Us (2LP)
Kjøp
449,-
Lagervare
Motorpsycho Demon Box (2LP)
Kjøp
299,-
Bestillingsvare
Motorpsycho / Jaga Jazzist In the Fishtank (LP)
Kjøp
249,-
Bestillingsvare
Motorpsycho The Tower (2LP)
Kjøp
349,-
Bestillingsvare
Motorpsycho Behind The Sun (2LP)
Kjøp
429,-
Bestillingsvare
Motorpsycho Here Be Monsters (LP)
Kjøp
229,-
Lagervare
Motorpsycho It's a Love Cult (2LP)
Kjøp
449,-
Lagervare
Motorpsycho Little Lucid Moments (2LP)
Kjøp
329,-
Lagervare
Vis flere...Vis færre
68992