Vi pusser opp og utvider butikken!

I forbindelse med oppussing og utvidelse av butikken i Møllergata har vi åpnet pop-up butikk i Vinterhagen hos våre venner på Sentralen i Øvre Slottsgate 3 for brukt vinyl og HiFi.

Du finner et rikholdig utvalg brukte (og noen nye) plater og en toppspekket Hi-Fi avdeling. Alt fra knallgode budsjett anlegg til High-End utstyr i referanseklassen!

 

Åpningstider mandag til fredag kl 11:00 til 17:00
Lørdag fra kl. 11:00 til 16:00

Kunst av Dag Alveng!

Vi er heldige og har fått låne et kunstverk av Dag Alveng som har fått hedersplass i pop-up butikken. Tusen takk! Dag Alveng er en av Norges fremste og mest anerkjente fotografer. Les mer her.

Audio Research forhandler

Audio Research har i mer enn 50 år produsert noen av verdens beste rørforsterkere. Ta en tur innom Sentralen for en demo av herligheten! Se sortimentet av Audio Research her.

Vinyl på Sentralen

Eirik har tatt med seg hele bruktavdelingen (og noen nye album) til Vinterhagen på Sentralen. Stikk innom og ta et dypdykk i utvalget...

Platespillere

At Big Dipper er opptatt av platespillere er neppe noen overraskelse, en god vinylopplevelse starter med en skikkelig platespiller. Sjekk ut hele utvalget her, du finner det meste på Sentralen.

Hi-Fi produkter på Sentralen

Et utvalg av Hi-Fi som vi viser i pop-up butikken på Sentralen. Stikk innom for en demonstrasjon og få en forsmak på hva du kan oppleve i Møllergata når butikken er ferdig ombygd. Sjekk våre Hi-Fi nettsider for fult sortiment. De fleste produktene er på lager eller tilgjengelig for levering i løpet av 1-2 dager.