Hilma Nikolaisen Social Works - LTD (LP) Hilma Nikolaisen Social Works - LTD (LP)

Hilma Nikolaisen

Social Works - LTD (LP)

349,-
Lagervare

beskrivelse

Hilma Nikolaisen er en av de mest bunnsolide artistene på den norske, alternative musikkscenen. Etter tiden som bassist i legendariske Serena Maneesh har hun fulgt sin egen vei med tre banebrytende solide soloalbum som nå følges opp med Social Works - hennes første utgivelse på Sheep Chase-etiketten.

 

Nikolaisen er som et bindeledd mellom kunst- og musikkverdenen, hun samarbeider med et vidt spekter av musikere, som har ført til at en respekt fra en stor bredde av både lyttere og anmeldere. På Social Works har hun gått en ny retning etter den kritikerroste og lavmælte Heritage fra 2021, med høyere tempo og intensitet, hvor synth og trommemaskiner får backe den unike gitaristen, bassisten og låtskriveren - levd ut i trioformat på scenen.

 

Social Works leker i pop-verdenen, viser referanser til rocken og punken, samtidig som det er lag med krautrock, kunstrock, og så mye mer i lydbildet. Tekstuniverset er ærlig, rått og solid, men også lekent. I sum gjør dette Social Works til Hilma Nikolaisens kanskje mest fengende utgivelse så langt.

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer SCR040-LP1

Produktinformasjon

Format LP
Produsent Sheep Chase
Hovedgenre Pop / Rock
Genre
  • Indiepop
  • Indierock
  • Norsk
Info
  • Farget vinyl
  • Limited Edition
Produkttype Vinyl


Titler Med Samme Artist
Hilma Nikolaisen Social Works (LP)
Kjøp
329,-
Lagervare
Hilma Nikolaisen Mjusic (LP)
Kjøp
249,-
Lagervare
Hilma Nikolaisen Social Works (CD)
Kjøp
169,-
Lagervare
Hilma Nikolaisen Heritage (LP)
Kjøp
249,-
Lagervare
Vis flere...Vis færre
171979