The Tables Wonderland: The Greatest... (LP)

The Tables

Wonderland: The Greatest... (LP)

399,-
Lagervare
beskrivelse

The Tables – The Greatest Adventures 1988-2003 er et meget forseggjort og lekkert samlealbum med kultlegendene The Tables.

 

Albumet inneholder 16 utvalgte popperler fra hele deres karriere, remastret og oppusset for nye ører. Det er pakket inn i et nydelig utbrettcover tegnet og malt av Christopher Nielsen og med et gjennomført og vakkert 32-siders innleggshefte designet av Peder Bernhardt. Innleggsheftet inneholder blant annet dybdeintervju med bandet av Arvid Skancke-Knutsen, q&a og topp 10-lister med og av de tre kjernemedlemmene Bartleby, Reg Trademark og Robert Birdeye, et essay av Ole Johannes Åleskjær (fra The Loch Ness Mouse), diskografi, bilder, flyers og mye mer. Vedlagt i albumet er også et absurd «returbrev» som The Tables en gang fikk i posten... Dette er rett og slett et av årets aller feteste plateprodukt, noe du bare MÅ ha i samlingen.

 

The Tables er noe av det fineste og mest geniale norsk musikk har fostret. Allerede fra sine første utgivelser oppnådde Oslobandet kult- og legendestatus med sitt snåle tekstunivers, og gjennom sin fengende, naive og psykedeliske 60-tallsinspirerte popmusikk.

 

Ltd. Ed. 400 eks.

 

 

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer STR001

Produktinformasjon

Format LP
Anbefalt av Jacob
Produsent Stroller
Hovedgenre Pop / Rock
Genre
  • Garasjerock
  • Norsk
  • Psykedelia
Info
  • Booklet
  • Remaster
Produkttype Vinyl


Titler Med Samme Artist
Vis flere...Vis færre
36106