Silver Lining Heart And Mind Alike (LP) Silver Lining Heart And Mind Alike (LP)

Silver Lining

Heart And Mind Alike (LP)

269,-
Lagervare

beskrivelse

Talentfull og bejublet, folksy americanakvartett med Dipper-affilierte Stine Andreassen som medlem og med folk fra Rattlers, The Northern Belle og Louien. Sterk låtskriving og flotte harmonier. Debut-EPen skapte krusninger i overflaten, nå forventes det bølger.

Norsk americana gjør seg stadig mer gjeldende her hjemme og internasjonalt. Silver Lining har på kort tid etablert seg som et av de mest spennende i denne kategorien. I januar 2017 slapp de sin debut-EP, I’ll Be Waiting for You (In the Grey), som høstet svært positive omtaler, og skapte en overraskende «streaming-hit» med singelen «Grey», som for lengst har passert halvannen million streams i Spotify. Siden da har bandet turnert hele landet, fra Tromsø til Kristiansand og fra Bergen til Halden. Innimellom hyppig konsertvirksomhet, inkludert opptredener på Klubbøya, Sørveiv, Norwegian Wood, Camp Indie, Audunbakkenfestivalen og Trondheim Calling, har de fått tid til å spille inn sitt debutalbum.

Medlemmene i Silver Lining møttes via en gjensidig kjærlighet til Gillian Welch og David Rawlings på en tributekveld til forbildene. Det viste seg kjapt at stemmene til Stine Andreassen og Live Miranda Solberg (kjent fra henholdsvis The Northern Belle og Louien) kledde hverandre usedvanlig godt og var i stand til å skape vidunderlige harmonier sammen. Harmoniene er ikke det eneste som er vakkert. Kvartetten spiller på mange strenger (pun intended) – akustiske og elektriske gitarer, dobro og pedal steel skaper et folky lydbilde der spesielt strengehelt Bjørnar Brandseth briljerer i sin allsidighet. Halvor Falck Johansen bidrar også med egne låter og gitar, med en stemme som kan minne om Dylan eller Townes i sine yngre dager.

I tillegg til nevnte Welch, trekker bandet inspirasjon fra artister som Union Station, Joan Shelley, Milk Carton Kids, Joni Mitchell og Laura Marling. I tillegg til Louien og The Northern Belle, har medlemmene i Silver Lining spilt og samarbeidet med navn som Darling West, Torgeir Waldemar, Dig Deeper og The Humble Servants.

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer VEST84

Produktinformasjon

Format LP
Produsent Vestkyst Records
Hovedgenre Country
Genre
  • Americana
  • Country
  • Folk
Produkttype Vinyl


Titler Med Samme Artist
Silver Lining Go Out Nowhere (LP)
Kjøp
249,-
Lagervare
Louien None Of My Words (LP)
Kjøp
229,-
Lagervare
Louien No Tomorrow / Figure Me Out (LP)
Kjøp
299,-
Lagervare
Silver Lining Go Out Nowhere(CD)
Kjøp
149,-
Bestillingsvare
Vis flere...Vis færre
45614