52036
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
BDRLP025LAQ Big Dipper  Thulsa Doom ...Where Jars Are Kept (LP)
Kjøp
-+
249,-

Thulsa Doom

...Where Jars Are Kept (LP)

Produktinfo

Thulsa Dooms andre LP And Then Take You to a Place Where the Jars are Kept (2003) har nå offisielt fått klassikerstatus og kommer nå i en ny utgave! Anledningen er at bandet ble invitert til å delta på det populære arrangementet Classic Album Sundays her i byen og det ville jo vært litt dumt om ikke plata var tilgjengelig for salg.

 

Så her leveres albumet for første gang mastret spesielt for vinyl og det er brukt en spesiell laquer-cut teknikk i trykken som har gitt forbedret lyd til albumet. 300 eks. på herlig svart vinyl er trykket opp!

 

I sjappa hos oss har denne plata av åpenbare grunner høy stjerne, men det finnes også mer promintente fans som f.eks Kvelertak's Bjarte Lund Rolland: "Hvis 'Seats' er Norges 'Blues for the Red Sun', så er 'Jars' Norges 'Songs for the Deaf'", har han uttalt.
Kyuss og Queens Of The Stone Age er ikke de verste å bli sammenliknet med av gitaristen i norges kanskje heteste metalleksport for tiden og han fortsetter:  "På same måte løftes stonerrocken med dette meisterverket ut av gjørma, ut av blues-doom-jamhelvetet som den etterkvart blei meir og meir forbunde med. Litt mindre stoner og litt meir rock (eller rawk som det var kult å skrive på den tiden), mindre riffparader og meir LÅTAR, og ei finesse som manglar sidestykke i norsk rockehistorie. 'Jars' er heilstøypt, alle låtane held høgt nivå. Dynamikken og variasjonen gjer dette til eit album som tålar å høyres i si heilhet frå start til slutt, og det er vel ikkje alltid tilfelle i norsk rock, for å sei det mildt. 'Jars' er mi definitive favoritt i Thulsa-kanonen. Folkehøgskule-soundtrack, vorspiel-gjenganger, turnébuss-blaster, og inspirasjon til mang eit bandprosjekt, Kvelertak inkludert.”

Denne plata må du selvsagt eie og vi ser ikke bort fra at du har slitt ut førsteutgaven din! Vi tilbyr signerte plater så langt lageret rekker.