37100
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
BELLA628V Bella Union  Father John Misty Pure Comedy (2LP)
Kjøp
-+
349,-

Father John Misty

Pure Comedy (2LP)

Produktinfo

6’erne har som ventet begynt å renne inn i Father John Mistys favør. Den nærmest narcissistiske  og svært underholdende, men også melodisterke låtskriveren, har servert en innertier for americana og indie-publikummet nok en gang

 

Historien er vakker, han startet som trommis i Fleet Foxes men sluttet omtrent akkurat da bandet tok av og ble verdenskjente. Gav så ut noen fine soloskiver under navnet J. Tillman uten at så veldig mange brydde seg, men reiste seg så som en fugl føniks under alter egoet Father John Misty. Nå headliner han festivaler med sitt joviale, selvsikre og og lett surrealistiske sceneshow og har blitt en høyt elsket artist for svært mange.

 

Hans tredje FJM-album Pure Comedy fullfører en trilogi som ble påbegynt i 2012 med Fear fun og videreført med nær-klassikeren og det store kommersielle gjennombruddet I Love You Honeybear i 2015. Med spilletid på 75 minutter kan man frykte at superegoet har tatt munnen for full og ja dette er et storslått verk som spenner fra det symfoniske i 13 minutter lange «Leaving L.A» til mer «ned til beinet» klassisk låtskrivning i Elton John og Harry Nilsson-tradisjon. Konseptet rundt plata er behørig forklart av Father John selv både i essayform og ikke minst i en 25 minutter film sluppet i forkant av plata. Vi foreslår at du setter av god tid til å bli kjent med denne skiva noe den i høyeste grad fortjener!