74198
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
GEEZAV1 Deadline  Geir Zahl Ny Start - SIGNERT (LP)
Kjøp
-+
249,-

Geir Zahl

Ny Start - SIGNERT (LP)

Produktinfo

Kaizers-gitarist og låtskriver Geir Zahl presenterer sitt første soloalbum på norsk!

 

Det begynner å bli noen år siden vi sist hørte fra Zahl, han har bodd i København og drevet med sitt. Når han nå vender tilbake, 10 år etter forrige "soloplate" Uncle Deadly, så er det på norsk og da selvsagt jærdialekt. Albumet samler de tre Ep'ene Zahl har sluppet digitalt tidligere i år, titulert Jord, Ild og Luft og viser både høye ambisjoner og stor bredde i uttrykket.

 

Her serveres et variert utvalg låter hvorav enkelte lett kunne glidd inn på et hvilket som helst Kaizers-album. (Waits og Weill-influerte spor som "Dans Meg" og "Spøkelse på Dørå" vil garantert sette deg i en stemning du har savnet siden dette bandet forsvant i 2013). Andre igjen byr på intrikat og uhyre velarrangert pop som på tittelsporet og ikke minst kanonlåta Løvetann i duett med Hilde Selvikvåg, mens låter som "Arm i Arm" og "Gull & Steidn" befinner seg i et gitartungt rock-landskap. At materialet er nokså sprikende sjangermessig gjør dette til en svært velkomponert og variert lytteopplevelse, mesterlig limt sammen av produsent Odin Staveland.

 

På skiva medvirker også superbassist Chris Holm som med sin plukkete og varme basslyd setter et distinkt preg på plata, sammen med trommis Bendik Andersson. Plata gjestes også av fintfolk som Erlend Ropstad og Christer Knutsen.

 

Rett og slett et av årets beste norskspråklige gitarrock-album det her og har du sans for artister som  Tønes, Erlend Ropstad og kanskje er gammel Kaizers-fan i tillegg må du sporenstreks gå til innkjøp av denne!

 

Alle som forhåndsbestiller får signert plate. Ltd. Ed. 500 eks!