49185
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
JANSEN103LPLTD Jansen Plateproduksjon 1 Hajk Drama - LTD (LP)
Kjøp
-+
279,-
Alternativer
 • Hajk

  Drama - LTD (LP)

  Produktinfo

  Drama – av den mellommenneskelige sorten – er det Hajk er opptatt av på sitt kommende album. Hajks selvtitulerte debutplate skaffet dem bred anerkjennelse langt utenfor Norge. Nå er andreplata her – en plate som skal få deg til å både føle og danse – og forventningene er høye.
   
  Hajks debutalbum fra 2017 fikk skryt av Astrid S, Sigrid og Kimbra i tillegg til en samlet norsk musikkpresse. Internasjonalt kastet medier som Noisey, Stereogum, Line of Best Fit, Drowned in Sound, The Independent og Clash Music seg over bandets særegne og uimotståelige poplåter. Sammenligningene har vært mange, men på Drama omfavner Hajk sine urbane inspirasjoner til fulle, og artister som Solange, Frank Ocean, Thundercat og MNDSGN er lette å sammenligne med.

  Drama er, som debuten, produsert av bandet selv og viser et modigere band som har vokst med studioerfaringen. Med en blanding av analoge og digitale lyder, tidvis programmerte akkompagnement på den ene siden og live-innspilt band på den andre, tre lead-vokalister og en håndfull gjestemusikere har Hajk gjort alt i sin makt for å gjennomføre sine ambisiøse ideer for albumet.
   
  «For oss handler det også om at vi lengter etter mer medmenneskelighet og naiv kjærlighet i en verden hvor det noen ganger virker som om dette er en mangelvare.» sier bandet om albumtittelen.