21701
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
RACD112 Rune Arkiv Motorpsycho Demon Box (4CD+DVD)
Kjøp
-+
329,-
Titler Med Samme Artist
 • Motorpsycho

  Demon Box (4CD+DVD)

  Produktinfo

  Fremdeles en favoritt hos veldig mange fans, «Demon Box» var også Motorpsychos gjennombruddsalbum og fremstår som et av de mest ikoniske album i norsk rock.

   

  Opprinnelig utgitt i februar 1993, nå har denne endelig fått sin velfortjente luksus-makeover i form av et 5-disc bokssett hvor man for første gang får hele «Demon Box», slik den opprinnelig var tenkt på CD, EP´ene «Mountain EP» og «Another Ugly EP», en hel CD med outtakes, livespor og andre sjeldenheter, de fleste aldri tidligere utgitt. Samt det som for mange vil være selve rosinen i førjuls-pølsa, en DVD som dokumenterer hele gig’en på Vera i Groningen, Nederland 19. september 1993.

  Skutt med ett kamera; mørkt, skyggefullt, høyt, energisk og primitivt, dette er den beste audiovisuelle dokumentasjonen av et komplett show fra denne perioden.

  I tillegg til utfyllende kommentarer inneholder bookleten også underholdende og opplysende liner notes fra Bob LeBad og Tommy Olsson.

   

  Samtidig slippes 2LP vinyl-utgaven for første gang på veldig lenge. Denne har oppnådd helsefarlige priser på bruktmarkedet i lengre tid. Nå på 180g vinyl og remastret av Helge Sten.