22299
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
CALL661401 Wolf Island  Zaks Take Special Care (LP)
CALL661401 Wolf Island  Zaks Take Special Care (LP) CALL661401 Wolf Island  Zaks Take Special Care (LP)
Kjøp
-+
299,-

Zaks

Take Special Care (LP)

Produktinfo

Klyp oss i armen. Som fra en drøm dukker Vardø-bandet Zaks, virksomme i perioden 66-67, opp ut av intet. 

Dette bandet er så obskurt at vi må innrømme å ikke ha hørt om det tidligere, men tilgi oss: Zaks ga bare ut 1 singel, visstnok i 300 eksemplarer i 1967 og den er i dag sjelden som hønsetenner. Denne plata som foruten å inneholde bandets 2 "profesjonelle" innspillinger, altså singelen Take Special Care og b-siden Too Young, består av bandets egne demoer gjort i et kapell og en gymsal i Vardø og har tidligere eksistert som kassett under navnet "Lost tapes" som kunne kjøpes fra bandets medlemmer. I senere tid er imidlertid de originale mastertapene funnet og disse er nå restaurert og remastret (kuriøst nok av selveste Eroc, kjent fra det tyske freak-bandet Grobschmitt). Og det låter faktisk kanonbra!

Zaks vil appelere til alle med sans for melodiøs 60-talls pop før den ble psykedelisk. Sjarmerende og melodiøst som The Beatles, energisk som Kinks. Ikke like bra selvsagt men det skulle da også tatt seg ut. Sikkert er det imidlertid at Norsk rock-historie kunne fått et ekstra kapittel om plateselskapet Nor-Disc hadde brukt vett og krefter på å promotere dette bandet i sin tid. For i norsk sammenheng er dette helt på høyde!

Utgitt på det lille sveitsiske (!) entusiast-selskapet Feathered Apple records i 500 eksemplarer med plakat og fyldige og svært velskrevne linernotes av nordmannen Tage Weie. Denne plata er en våt drøm for alle med den ringeste interesse for norsk sekstitall og bør handles inn sporenstreks!