46572
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
NUM065LP Numero Group  Diverse Artister Technicolor Paradise (3LP)
Kjøp
-+
549,-

Diverse Artister

Technicolor Paradise (3LP)

Produktinfo

 Sommerens største musikalske fristelse i sjappa er definitivt Techicolor Paradise: Rhum Rhapsodies & Other Exotic Delights.

 

Denne meget omfattende og dyptpløyende boksen fra vårt favoritt retro-label Numero Group tar for seg sjangeren Exotica, sjangeren som ble født og navngitt på slutten av 50-tallet da Liberty Records utgav Martin Dennys album med samme navn. Albumet førte til en flodbølge av utgivelser i samme stil, alle dynket i conga-trommer, surfgitarer, fuglekvitter og ordløs sirenesang. Herlig musikk! Sjangeren har for lengst fått sin kultstatus og plater og singler samles med stor dedikasjon, men som kjent kan ofte en velkuratert samleutgivelse være et bra sted å starte og her har vi en sånn.

 

Boksen består av tre Lp'er som har hver sin tematikk og man kan bli tørst av mindre enn disse titlene: "Daquiri dirges" , som fokuserer på gitarinstrumentaler og tar med seg The Ventures ut i jungelen, "Rhum Rhapsodies" er mer cocktailselskap-vennlig med vokalspor og mer konvensjonelle låter. Deretter lager "Mai Tai Gumbos" dansefest, med mer groovy låtutvalg enn de to førstnevnte. Det hele låter så fabelaktig, drømmeaktig og mystisk at man lett kan bli stående å måpe med drink i hånd.

 

DETTE er musikken du skal spille nå som gradestokken kryper over 30 grader (ihvertfall her i sør). Et lekkert, vellydende produkt du absolutt ikke kan leve uten!