Madrugada Chimes At Midnight - Special… (2LP)

Madrugada

Chimes At Midnight - Special… (2LP)

479,-
Lagervare
Beskrivelse

Chimes At Midnight - Special Edition (2LP) 

 

Etter mer enn et tiår borte fra rampelyset kom Madrugada tilbake, og i januar 2022 slapp de albumet Chimes Of Midnight til unison jubel og stor suksess. Albumet gikk til topps i Hellas, til en andreplass her hjemme, og til nummer seks både i Tyskland og Sveits. Nå kommer spesialversjonen av albumet ut, og det med hele fem helt nye låter, inkludert den nydelige duetten med Ane Brun, "You Promised To Wait For Me" og singlen som fronter den nye utgaven, "If I Was The Captain of This Ship".

 

Fra omtalen av den "originale" utgaven:

 

Da Madrugada samlet seg igjen i 2019, for å feire 20-årsjubileumet til det klassiske debutalbumet Industrial Silence, var det et par ting som umiddelbart ble klart for de tre gjenlevende originalmedlemmene. Det første var at interessen for Madrugada, uten tvil det største rockbandet i Norge i årene mellom 1999 og 2009, var like stor. Ja, den hadde vokst seg større i løpet av fraværet, ikke minst ute i Europa. Det andre var at de tre medlemmene aldri hadde hatt det så gøy på turné sammen før.  

 

Frode Jacobsen: – Chimes At Midnight er ikke en konseptuell plate. Den peker ikke i én retning. Det gjør den spesiell for oss, slik jeg ser det. Den er imidlertid laget for å spilles live, akkurat som de andre albumene.  

 

Jon Lauvland Pettersen: – Jeg tenker at det i større grad enn før er et låtskriver-album. De individuelle medlemmene har kommet med ideer, som deretter er blitt behandlet av den kollektive band-hjernen. Vi er blitt flinkere til å gi plass til hverandre.  

 

Sivert Høyem: – Albumet reflekterer hvem vi er nå. Vi er eldre. Vi er familiefedre. Jeg tror jeg har et mer nyansert syn på livet enn jeg hadde for 20 år siden, en større evne til å føle flere ting samtidig. Chimes At Midnight er et ektefødt barn av helt usedvanlig god stemning. For meg er det først og fremst en lidenskapelig plate.

Vis mer...Vis mindre
Produktinfo
Varenummer 5054197200984

Produktinformasjon

Format LP
Produsent Warner Music Norway
Hovedgenre Pop / Rock
Genre
  • Norsk
  • Rock
Info Hvit vinyl
Produkttype Vinyl


Titler Med Samme Artist
Madrugada The Deep End (LP)
Kjøp
Lagervare
Madrugada The Best Of Madrugada (2CD)
Kjøp
Bestillingsvare
Madrugada The Nightly Disease (CD)
Kjøp
Bestillingsvare
Madrugada Madrugada (CD)
Kjøp
Bestillingsvare
Madrugada Grit (CD)
Kjøp
Bestillingsvare
Madrugada Live At Tralfamadore (2CD)
Kjøp
Bestillingsvare
Madrugada Grit (LP)
Kjøp
Lagervare
Madrugada Madrugada (LP)
Kjøp
Lagervare
Madrugada Industrial Silence (CD)
Kjøp
Bestillingsvare
Madrugada The Deep End (CD)
Kjøp
Bestillingsvare
Vis flere...Vis færre
148652