Wharfedale Linton Heritage, svart eik 3-veis høyttaler inkl. gulvstativ Wharfedale Linton Heritage, svart eik 3-veis høyttaler inkl. gulvstativ

Wharfedale Linton Heritage, svart eik

3-veis høyttaler inkl. gulvstativ

21 995,-
Bestillingsvare
✉ Send meg mail når varen er på lager

beskrivelse

Wharfedale

Historien om en av Englands mest legendariske høyttalerprodusenter startet i Yorkshire hvor Gilbert Briggs allerede i 1932 bygget sin første høyttaler. Fra 50 og 60-tallet utviklet Wharfedale seg til en av de mest innovative og banebrytende aktørene i bransjen.

 

Wharfedale Linton Heritage opprettholder Wharfedale sin 90 år lange tradisjon med å produsere høyttalere som ytelsesmessig gir suveren valuta for pengene samtidig som høyttalerne utseendemessig ser helt fantastisk ut!

 

Høyttalerne lyder slik de ser ut, en tradisjonell engelsk stativhøyttaler med fylde, varme og tyngde samtidig som det er den flotte mellomtonen får lov til å stå i senter. Linton har en eksepsjonelt presis og definert bassgjengivelse hvor man med letthet kan følge hver eneste tone og variasjon. Denne høyttaleren spiller musikk, uansett sjanger, på en meget overbevisende måte.

 

De medfølgende stativene (inkludert) er både utrolig tunge og stabile i tillegg til at de har praktisk oppbevaring for vinylplater.

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Type 3-veis høyttaler
Gulvstativ Inkludert
Elementer 20 cm Kevlar bass
  13,5 Kevlar mellomtone
  25 mm diskant, silkedome
Frekvensområde 40-20.000 Hz
Følsomhet 90 dB
Impedans 6 ohm
Anb. forsterker 25-200 watt
Mål (B x H x D) 30 x 56,5 x 33 + 3 cm
Total høyde ca 100 cm inkl. stativ
Vekt 18,4 kg (netto/stk)
Varenummer 980010467-black oak

Produktinformasjon

Format Hifi
Farge Svart
Produsent Wharfedale
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi
  • Gulvstående høyttalere
  • Bokhyllehøyttalere


Tilbehør
140360