Colter Wall Colter Wall (LP)

Colter Wall

Colter Wall (LP)

449,-
Bestillingsvare
✉ Send meg mail når varen er på lager

beskrivelse

Colter Wall?—?mannen med det mest outlaw navnet siden Sam Outlaw?—?er en 21 år gammel canadier som debuterte med en syv spors EP, Imaginary Appalachia i 2015. Det første en merker seg som lytter?—?nøyaktig 35 sekunder inn i åpningssporet «Sleeping on the Blacktop» er røsten. Wall, sin unge alder til tross, høres ut som han har tilbragt mer enn én natt med kald asfalt som madrass og spritflaska som eneste venn. Likhetene med The Man in Black, er tidvis«uncanny», som de sier, men det høres ut som denne varianten av Cash ikke bare var på besøk i San Quentin, men heller tilbrakte opptil flere vintre der.

 

De som var tilstede på en av de to konsertene på Mono vet at denne stemmen ikke er en tilgjort greie. Han høres faktisk slik ut allerede tidlig i 20-årene. Man kan jo bare fable om hva slags tvilsomme livsvalg, sprit, rullings og dårlig kaffe som har skapt dette våpenet av en stemme. Men disse tingene kommer ikke av seg selv, det nekter jeg å tro. Og fantasien strekker ikke engang til om man skal forsøke å forestille seg hvordan denne fyren låter om han noensinne nærmer seg den avdøde Leonard Cohens alder?—?og pondus. Nok om det.

 

Men Wall er mer enn en gruff-tung stemme. Han skriver solide låter og fremfører dem med autoritet, attitude, eller ømhet, alt ettersom hva låta krever. Ennå ikke overbevist? Les mer om denne fantastiske skiva her.

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Varenummer YMRC0011

Produktinformasjon

Format LP
Produsent Young Mary's Record Co.
Hovedgenre Country
Genre
  • Americana
  • Bluegrass
  • Country
Produkttype Vinyl


Titler Med Samme Artist
Colter Wall Songs Of The Plains (LP)
Kjøp
399,-
Bestillingsvare
Colter Wall Little Songs (CD)
Kjøp
229,-
Bestillingsvare
Vis flere...Vis færre
37808