Death by Unga Bunga Fight! (7")

Death by Unga Bunga

Fight! (7")

139,-
Bestillingsvare
✉ Send meg mail når varen er på lager
Beskrivelse

2016 ser ut til å bli DBUBs mest produktive år til nå. De ga ut sitt fjerde album, «Pineapple Pizza», i mars, og 9. september gir de ut en reissue av sitt debutalbum, «Juvenile Jungle», samtidig som de slipper fire splitter nye låter på EP-en «Fight!». Tre utgivelser på ett år skulle nesten tilsi at man kan gi seg noen velfortjente klapp på skulderen, men Mossebandet har allikevel ingen planer om sette ned tempoet med det første.

 

En av de vanlige misoppfatningene ved DBUB er at de ofte lener seg på den retro-inspirerte rockebølgen, og da spesielt den gode, gamle garasjerocken. Det er lenge siden gutta listet opp The Sonics som inspirasjonskilde, og de som har fulgt bandet en stund, vet selvfølgelig at de for lengst har blitt et av Norges beste powerpop/-rock-band. Og la det bare være sagt, det er ikke mange her til lands som lager fetere riff og refrenger enn dette bandet akkurat nå.

 

Etter at de slapp «Pineapple Pizza» tidligere i år har bandet stort sett vært ute på veien, og det er spesielt USA som har dratt nytte av deres blide åsyn og fete licks. Amerikanerne tok dem i mot med åpne armer, og de ble blant annet listet på over hundre radiostasjoner, noe som igjen gjorde dem til et av de mest spilte bandene på amerikanske college-radioer. Publikum vil ha mer, og det er akkurat det DBUB har planer om å gi dem!

 

På «Fight!» sender bandet av gårde fire kompromissløse låter, med gitaren vrengt til maks og melodier som du garantert hyler med på på neste fest. Tittelen på EP-en beskriver på ingen måte bandets trang til å krangle høylytt eller sloss, men er heller en hyllest til det å måtte sloss for kvalitets-musikken der ute. For den finnes, og DBUB er en stødig leverandør av akkurat dette.

 

 

Side A

1: Fight!

2: I Wanted Everything

 

Side B

3: FleshSweatPush

4: Ehwn You're Alone 

 

Vis mer...Vis mindre
Produktinfo
Varenummer JANSEN079

Produktinformasjon

Format 7
Produsent Jansen Records
Hovedgenre Pop / Rock
Genre
  • Norsk
  • Rock
  • Garasjerock
Produkttype Vinyl


Titler Med Samme Artist
Death by Unga Bunga Juvenile Jungle (LP)
Kjøp
199,-
Bestillingsvare
Saturday City Through This Reality (LP)
Kjøp
199,-
Bestillingsvare
Wet Dreams Wet Dreams (MC)
Kjøp
79,-
Lagervare
Wet Dreams Wet Dreams (LP)
Kjøp
219,-
Bestillingsvare
Death By Unga Bunga Heavy Male Insecurity (CD)
Kjøp
129,-
Bestillingsvare
Vis flere...Vis færre
33864