Death By Unga Bunga Heavy Male Insecurity (LP)

Death By Unga Bunga

Heavy Male Insecurity (LP)

249,-
Bestillingsvare
✉ Send meg mail når varen er på lager
Beskrivelse

Death By Unga Bunga er i støtet om dagen. De spilte 2020s kuleste streamingkonsert med Once Upon A Time In Deadwood City, har lansert sitt eget øl og forstyrret fredagstacoen med sin opptreden på Lindmo. Singlene «Not Like the Others», «Trouble», «Live Until I Die» og Lasse Lokøy-samarbeidet «choose your daddy wisely» har bidratt til å skape nådeløse forventninger til det kommende albumet – wait for it – Heavy Male Insecurity som slippes i februar 2021.Ettersom de har dominert rockescenen i et tiår med machismo, swagger og overstyrte gitarer, skulle man tro Death By Unga Bunga var hardbarka casanovas, men under deres ekstremt tøffe ytre, skjuler det seg fem usikre gutter. Og det de ønsker å kommunisere til oss er: «Det finnes en plass for alle utskudd i denne idiotiske verdenen, selv om det kanskje ikke alltid virker sånn. Du er velkommen til å henge med oss!»


Death By Unga Bunga spilte garasjerock mens de andre blodfattige ungene spilte såkalt indie, og de meldte overgang til arenrock da garage og psych ble trendy. Med andre ord, gutta vet alt om å være outsidere – eller trendsettere som vi kaller dem. Mens de dundrer ned sin egen sti utenfor mainstreamen, perfeksjonerer bandet stadig kunsten å skrive uimotståelige anthems om å ikke passe inn, mannlig usikkerhet og festing.

Når MÅ du vokse opp? Hvor langt kan du tøye strikken før du blir den pinlige typen som nekter å anerkjenne virkeligheten og som venner og familie blir flaue over å assosieres med? Når er nok faktisk nok? Ikke spør Bunga-boysa, for de nekter å anerkjenne disse spørsmålene.

Vis mer...Vis mindre
Produktinfo
Varenummer JANSEN122LP

Produktinformasjon

Format LP
Produsent Jansen Records
Hovedgenre Pop / Rock
Genre
  • Norsk
  • Rock
Produkttype Vinyl


Titler Med Samme Artist
Death by Unga Bunga Fight! (7")
Kjøp
139,-
Bestillingsvare
Death by Unga Bunga Juvenile Jungle (LP)
Kjøp
199,-
Bestillingsvare
Death By Unga Bunga Pineapple Pizza (MC)
Kjøp
99,-
Bestillingsvare
Death By Unga Bunga Heavy Male Insecurity (CD)
Kjøp
129,-
Bestillingsvare
Vis flere...Vis færre
74899