Musical Fidelity A1, forsterker 2x25 watt - Klasse A, MM/MC RIAA-trinn Musical Fidelity A1, forsterker 2x25 watt - Klasse A, MM/MC RIAA-trinn Musical Fidelity A1, forsterker 2x25 watt - Klasse A, MM/MC RIAA-trinn

Musical Fidelity A1, forsterker

2x25 watt - Klasse A, MM/MC RIAA-trinn

19 995,-
Bestillingsvare
✉ Send meg mail når varen er på lager

beskrivelse


Musikal Fidelity A1

Engelske Musical Fidelity har lange tradisjoner med å utvikle elektronikk som leverer meget høye prestasjoner i forhold til pris. Veldig ofte sammenlignes produktene med konkurrerende produkter til høyere pris.

 

En legende i forbedret utgave!

Musical Fidelity A1 er en av de mest legendariske forsterkerne fra merket gjennom tidende. A1 ble lansert i 1985 og fikk raskt et rykte for å være en formidabel musikkformidler. En velkonstruert forsterker i ren klasse A som viste folk at det var mer med forsterkere enn bare høy effekt. På bakgrunn av sin suksess, har A1 gått gjennom flere nye versjoner i løpet av årene.

 

Nå, for første gang siden den første utgaven, har Musical Fidelity beholdt alle spesifikasjonene, utseendet og kretsene til 1985-utgaven. Samtidig har forsterkeren fått oppgradert trafo, strømforsyninger og moderne lavstøykomponenter.


It is true "affordable esoterica", then – offering performance in some respects that’s hard to beat at three, four or maybe five times the price...

This is a very special affordable amplifier and a delight to spend time with.

 

This is a truly charming product, and we love the way it looks. If you want a taste of a classic hi-fi product but with the reassurance and reliability of buying new, dive right in.

What HiFi? (UK)


 

Den lille kjempen

A1 er bygget rundt en helt diskret og symmetrisk klasse A-topologi. Den kan levere 25W ren klasse A ved 8 ohm. Selv om effekten kan virke ganske lav, har forsterkeren evne til å drive vanskelige høyttalere med overbevisende bravur. A1 har en varm, fyldig og spennende lyd. Her er det ingen hardhet eller aggressivitet å spore – bare musikk!

 

RIAA-trinn

Musical Fidelity A1 leveres med en innebygget platespillerforsterker for både MM- og MC-pickuper. Denne er basert på diskrete komponenter og er enkel, men vellydende.

 

Strømforsyning

Den nye Musical Fidelity A1 har fått en oppdatert transformator med separate viklinger for høyre og venstre kanal. Forsterkertrinnene forsynes av dobbel mono strømforsyninger med oppgradert kapasitet og bedre kanalseparasjon.

 

Forforsterker

Den støysvake forforsterkerkretsen er den samme som det originale 1985-designet, og drar stor nytte av de forbedrede strømforsyningene i denne nye versjonen.

Blant de merkbare endringene, en som umiddelbart fanger oppmerksomheten, er tillegget av en ny "direkte" bryter. Med denne bryteren kan du helt omgå forsterkning før volumkontrollen, noe som resulterer i omtrent 10dB mindre forsterkning. Denne funksjonen kan være fordelaktig når det benyttes kilder med høyt utgangsnivå, samt når det er ønskelig å justere rekkevidden til volumkontrollen.

 

Videre er det gjort en oppgradering av selve volumpotensiometeret, nå erstattet av et premium ALPS RK-serie potensiometer. Dette sikrer høy ytelse og forbedret presisjon. I tillegg er potensiometeret nå motorisert, noe som gir deg muligheten til å justere volumet med den nye inkluderte fjernkontrollen.

 

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Innganger RIAA-trinn
  Moving Magnet/Moving Coil
  RIAA-kurve +/- 1 dB
  5 stk linjeinnganger (RCA
Effekt 2x25 watt (8 ohm)
  Klasse A
Volum Motorisert ALPS-potmeter
Gain 32 dB, Direct Mode
  42 dB, Normal Mode
Signal/støy-forhold MC, 70 dB
  MM, 75 dB
  Linje, 82 dB
Kanalseparasjon 85 dB
Fjernkontroll Ja
Pre-out/sub Ja
Mål (B x H x D) 44 x 6,9 x 28,4 cm
Vekt 10,5 kg
Varenummer 856311

Produktinformasjon

Format Hifi
Farge Svart
Produsent Musical Fidelity
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi
  • Forsterker
  • Moving Coil (MC)
  • Innebygd RIAA
  • Moving Magnet (MM)


Tilbehør
Titler Med Samme Artist
Vis flere...Vis færre
176173