Rega Planar 6, platespiller Exact MM pickup, RB330 arm, NEO PSU Rega Planar 6, platespiller Exact MM pickup, RB330 arm, NEO PSU Rega Planar 6, platespiller Exact MM pickup, RB330 arm, NEO PSU Rega Planar 6, platespiller Exact MM pickup, RB330 arm, NEO PSU

Rega Planar 6, platespiller

Exact MM pickup, RB330 arm, NEO PSU

17 990,-
Lagervare

beskrivelse

Planar 6 er en konstruksjon med referanser tilPlanar 8/10 og en lydkvalitet som er unik i prisklassen. Inkludert NEO strømforsyning og Rega Exact MM-pickup. Nytt superlett kabinett, sofistikert motorstyring og Regas velrenommerte 330-arm er en uslåelig kombinasjon! Detaljrikdom, rytme og et særdeles lavt støynivå gir en musikkopplevelse i High-End klassen! Planar 6 leveres i en elegant mattgrå finish. 

 

 Superlett kabinett
Planar 6 har et nytt høytrykkslaminert kabinett med svært lav vekt, bestående av en kjerne med superlett polyolefin skummateriale. Som en ytterligere forsterkning benyttes doble aluminiums avstivningsbraketter mellom tonearm og lager. Resultatet er et eksepsjonelt lett og stivt plinth - med 70 % lavere vekt enn forgjengeren RP6.  

NEO strømforsyning
Spilleren leveres med ekstern strømforsyning som med avanserte DSP-kretser reduserer motorvibrasjoner og generer en nær perfekt sinuskurve for presisjons kontroll av hastigheten. Strømforsyningen er individuelt kalibrert og gir motoren perfekte betingelser, uavhengig av spenningsvariasjoner og støy på nettet. Finjustering og kalibrering av hastighet ved bruk stroboskop.  

Planar 6 er oppgradert med innertallerken i massiv aluminium, nytt patentert messinglager og ny motor med presisjonsdreid metall-pulley. Spilleren har en unik tolags laminat glasstallerken som med tyngdepunktet i ytterkant og minst mulig masse inn mot senterspindel bidrar til svært presis gangstabilitet.   

RB330 arm
Håndlaget arm med presisjonslager gir mindre friksjon og en mer nøyaktig rilleavlesning. RB330 leveres med lavkapasitans kabel inkludert høykvalitets Neutrik RCA-kontakter. Justering av antiskating og stifttrykk er redesignet og forbedret. Platespilleren er utviklet og produsert i England. Mye av produksjonen foregår for hånd og sikrer en ekstra god kvalitet og konstruksjonsnøyaktighet. 

 

 

 

Vis mer...Vis mindre
produktinfo
Pickup Rega Exact MM pickup
Tonearm Rega RB 330
Tallerken Todelt laminert glass
System Beltedrift, manuell
Drivrem Rega Advanced EBLT 
Tilkoblinger Fast kabel, RCA-plugger
Strømforsyning Inkludert ekstern NEO PSU
Headshell Fast headshell
Hastighet
  • 33 rpm
  • 45 rpm
Mål (B x H x D) 44,7 x 12 (med støvlokk) x 36 cm
Mål NEO 18 x 50 x 15,5 cm
Vekt 5,2 kg
Varenummer 9581010

Produktinformasjon

Format Hifi
Farge Svart
Produsent Rega
Hovedgenre Hifi
Produkttype Hifi
Hifi
  • Moving Magnet (MM)
  • Platespiller
  • Platespiller uten riaa


Tilbehør
Titler Med Samme Artist
Vis flere...Vis færre
138423